DENTAL ĆOSIĆ

Dječja stomatologija, zubni implantanti, izbjeljivanje zubi, Rijeka, Fiume, Čavle
O NAMA

 HR 
 

Ordinacija dentalne medicine Dental Ćosić


Ordinacija dentalne medicine DENTAL ĆOSIĆ, smještena u Čavlama, svim pacijentima pruža širok izbor dentalnih usluga.

Iz dana u dan inzistiramo na visokoj razini profesionalnosti, kvaliteti i individualnom pristupu. Vrhunski zubni implantati i protetski radovi te profesionalnost i ljubaznost osoblja karakteristika su koje nas izdvajaju od ostalih.

 
Kontinuirano ulažemo u edukaciju, kako u inozemstvu tako i u Hrvatskoj i istovremeno pratimo razvoj suvremene tehnologije koju primjenjujemo u svakodnevnom radu. Pratimo svjetske trendove u primjeni inovativnih tretmana u svim područjima dentalne medicine. 

Dječja stomatologija Rijeka

Naš je tim stručan i za područje dječje i preventivne stomatologije. Posebnu brigu posvećujemo našim malim pacijentima i važnosti očuvanja zdravlja mliječnih i trajnih zuba. Svakom našem kako malom tako i velikom pacijentu želim osigurati što ugodniji i bezbolniji boravak u našoj ordinaciji. 

Keramičke krunice

Keramičke krunice za zube osiguravaju iznimnu estetiku jer keramike od koje su izrađene omogućava potpun prolaz i lom svjetlosti. Zbog toga vjerno oponašaju strukturu prirodnih zubi. Ove su krunice iznimno čvrste, postojane i biokompatibilne, odnosno ne uzrokuju alergija, a tkivo ih odlično podnosi.
 

Implantati

Zubni implantati se ugrađuju u dio čeljusne kosti na mjestu gdje nedostaje prirodan zub. Titanski vijci nadomještavaju izgubljeni korijena prirodnih zubi čime pacijent osim funkcionalnosti dobiva i vrhunsko estetsko rješenje

Pjeskarenje i čišćenje zubnog kamenca

Pjeskarenje zubi metoda je čišćenja zubi koja vam omogućava da se riješite žute boje i uklonite štetne naslage. Zubi se čiste prahom kalcijeva karbonata. Ovaj se postupak u potpunosti razlikuje od postupka skidanja kamenca prilikom kojeg se uklanjaju tvrde naslaga na zubima nastale mineraliziranjem plaka.

Izbjeljivanje zubi

Izbjeljivanje je postupak koji će vaše zube posvijetliti i do nekoliko nijansi, a ujedno može i ukloniti mrlje od kave i duhanskog dima.


Zubni nakit

Naglasite ljepotu osmijeha i dajte mu osobnu crtu, ukrasite svoje zube zubnim nakitom. 
 
 
Vaš osmijeh je naš cilj ;)
 PROIZVODI I USLUGE

 IT 
 

Studio Dentistico Dental Ćosić Fiume 

 
Studio dentistico Dental Ćosić ubicato a Fiume ti offre una gamma completa di prestazioni per la prevenzione e la cura del tuo sorriso. Il nostro obiettivo è quello di fornire una diagnosi ed un trattamento accurato e complessivo ai nostri pazienti grazie a un aggiornamento medico costante così da riuscire a soddisfare le esigenze di ogni paziente.  

La cordiale accoglienza che riserviamo ai pazienti e la piacevole atmosfera che si respira nel nostro studio, vi faranno sentire a vostro agio.
 
Servizi dentali:

  • Implantologia
  • Pedodonzia
  • Sbiancamento denti
  • Terapia conservativa
  • Ablazione del tartaro
  • Applicazione di gioielli dentali
  • Sabbiatura dei denti
 

Contattaci per prenotare una visita ;)

 
 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu ekvarner.info
"DENTAL ĆOSIĆ" se nalazi u ovim kategorijama
Dječja stomatologija, keramičke krunice, zubni implantanti, pjeskarenje zubi, čišćenje zubnog kamenca, izbjeljivanje zubi, zubni nakit, Rijeka, Fiume, Čavle

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se